Arctic Auroras Service

UUTTA! Luontokuvausloma Lapissa.

Oletko kiinnostunut luontokuvauksesta ja haluaisitko syventää tietoja ja taitojasi valokuvaajana? Kiehtovatko sinua revontulet ja niiden kuvaaminen parhailla paikoilla Lapissa?

Nyt sinulla on mahdollisuus yhdistää valokuvaus ja kuvankäsittelykurssi lomaasi Villa Bieggassa. Enontekiöläinen luontokuvaaja Tomi Valo perehdyttää sinut/teidät luontokuvaukseen ja kameran hallintaan eri kuvaustilanteissa sekä kuvankäsittelyyn, ja mikä parasta, vie sinut kuvaamaan revontulia parhaille paikoille Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa!

Tomi Valo on opettanut valokuvausta ja kuvankäsittelyä jo useita vuosia Enontekiöllä. Kursseilla on perehdytty erityisesti revontulien, lintujen sekä muun luonnon kuvaamiseen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, ja välineeksi riittää järjestelmäkamera tarvittavilla varusteilla. Esimerkiksi revontulia varten tarpeellisia ovat laajakulmaobjektiivi ja jalusta. Opetusohjelma räätälöidään tarpeittenne mukaisesti ja sen pituus voi vaihdella yhdestä päivästä viikkoon. Opetus tapahtuu paikan päällä Villa Bieggassa ja kuvaus sen lähiympäristössä Pallas-Yllästunturin kansallispuiston alueella.

Enontekiö on yksi maailman parhaimmista paikoista havainnoida ja kuvata revontulia. Turistit ympäri maailman matkustavat tänne revontulia katsomaan ja kuvaamaan. Revontulikausi alkaa elo-/syyskuun vaihteessa ja jatkuu aina huhtikuun loppuun asti. Enontekiö tarjoaa mahdollisuuden erittäin monipuoliseen revontulien kuvaamiseen. Syksyllä järvien, jokien ja lampien ollessa vielä vapaita jääpeitteestä saadaan hienoja kuvia revontulien heijastuessa tyynestä veden pinnasta. Talvella tunturien tykkylumipuut luovat ainutlaatuisen ympäristön ja puitteet revontulikuvaukselle. Lähtekää nyt porukalla Lappiin kokemaan sen ainutkertainen luonto ja kuinka sen voi parhaiten tallentaa kuvien muotoon!

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, ja toteutamme luontokuvauslomanne Lapissa!

Arctic Auroras Service                    Pekka Pihlajaniemi
Luontokuvaaja Tomi Valo               0500 681 887
040 486 2005                                info@biegga.fi

tomi.valo@gmail.com